fbpx

Gruppresor

Följ med på våra padel gruppresor!

Letar du efter en padel resa till solen och vill träffa likasinnade människor i en fantastisk miljö? Då är en av våra gruppresor perfekt för dig!

Våra paketerade gruppresor är ett perfekt sätt att kombinera semestern med att träffa andra härliga människor med samma intresse samtidigt som du förbättrar ditt spel. Ta en titt på våra datum för kommande gruppresor och hitta en resa som passar dig!

Färdigt paket
Ta del av ett färdigt koncept där transport, boende, mat, träning och matchspel är inkluderat. Våra gruppresor är anpassade för 10-16 deltagare och vi gör alltid vårt yttersta för att matcha nivån på spelet och träningen med våra deltagare. 

Våra padel gruppresor är optimala för dom som reser ensamma eller i mindre grupp på 1-2 personer som vill kunna ta del utav matchspel och träning med andra Svenska padelälskare. 

Kontakta oss via intressanmälan och skrolla ned för att se våra kommande datum!

        Färdigt paket som inkluderar:

 • Transfer från Malaga flygplats
 • 4 nätter i lyxlägenheter (del i dubbelrum eller egna sovrum)
 • Erfarna Spanska tränare 
 • 4,5h gruppträning
 • 6h matchspel
 • Bollar & Vatten vid varje speltillfälle
 • Frukost & Lunch
 • Specialpriser på padelutrustning
 • Gemensam avslutningsmiddag BBQ
 • Svensktalande kontaktpersoner under hela resan

      

        Möjliga tillval:

 • Flyg
 • Mer speltid
 • Extra träning
 • Aktiviteter & upplevelser

Datum för kommande gruppresor

Klicka på det datum som passar dig bäst och skicka in en intresseanmälan för att få reda på mer information!

Arlanda 24-28 april

Padelresor Spanien

Landvetter 15-19 Maj

Padelturnering 16-19maj

Padelturnering Marbella

Köpenhamn 24-28 Maj

Nueva Alcantara Club

Absolut! Vi anpassar alltid resan helt efter era önskemål.

Vi välkomnar alla spelare oavsett nivå. Vi frågar alltid våra deltagare om deras uppskattade spelnivå och försöker därefter planera spelet och träningarna så att resan blir så givande som möjligt för alla.

Ni kan boka kompisresor upp till 3 veckor innan avresa, men vi rekommenderar oftast att ni bokar er resa med minst 6 veckors framförhållning för att säkerställa att vi har tillgänglighet.

Med mer än 20 års erfarenhet av att ha bott på solkusten så erbjuder teamet på PRS en unik möjlighet och tillgång till kustens bästa anläggningar, tränare och kontakter. Vi erbjuder en flexibel helhetslösning som går att skräddarsy helt efter era önskemål. Utöver flyg, transport, boende, mat, träning & spel så kan vi hjälpa er med arrangemang utav upplevelser som båtutflykter, beach clubs, restauranger, hikes och mer därtill. Vi är en personlig concierge på plats i Spanien.

Vi erbjuder alltid transport från flygplats tur/retur med våra resor. Om ni istället önskar att hyra bil så kan vi assistera med detta också.

Vi har alla olika typer av deltagare från privatpersoner och företag, till klubb och hallägare som vill erbjuda sina medlemmar något utöver det vanliga. Den största gemensamma nämnaren är att alla älskar padel!

Detta kan variera från resa till resa, vänlig läs specifikationen under varje resa. Vi hjälper med att arrangera flyg till de som önskar få detta bokat men oftast inkluderar vi inte flyg i våra paket.

Man kan både hyra samt få chansen att köpa padelrack och utrustning till unika erbjudanden. Letar du efter utrustning redan nu? Klicka här för att komma till vår samarbetspartner för padelutrustning.

Klicka här för att läsa vår avbokningspolicy

Mirador De Estepona Hills

Ladda ner broschyr

Fyll i information nedan för att ladda ned broschyren. Vänligen inkludera ett meddelande om du har några övriga frågor eller önskemål