fbpx

Bostäder i Spanien

Att vi på PRS erbjuder färdigpaketerade padelresor med sol och värme till solkusten är ingen nyhet, men något som inte är lika välkänt är att drömmen och visionen bakom PRS faktiskt växte fram ur ett fastighetsmäkleri i Marbella vid namn Cocoon Marbella.

År 2015 valde Marc Sheldon, PRS VD och grundare, att flytta ned till Spanska solkusten för att starta sin karriär som mäklare. Väl på plats så tog det inte lång tid innan padel blev en större del utav vardagen, 1 gång i veckan blev till 2 och inom kort spenderades största delen av tiden som inte gick åt på visningar, på padelbanan istället. 2018 grundade Marc tillsammans med sin partner en uthyrningsverksamhet som specialiserade sig på moderna lägenheter varav dom första 3 lägenheterna var belägna i en lyxig resort i Estepona med padelbanor. Redan då föddes visionen om att anordna resor för Svenskar som vill komma ner till solen och njuta av padel som det skall njutas. Sedan 2020 har PRS letat efter guldkornen längst med kusten och hittat en handfull destinationer som vi idag välkomnar våra gäster till. 

På denna vägen har PRS en stark koppling till den Spanska bostadsmarknaden och med hjälp från Marc och våra partners på fastighetsmäkleriet Cocoon Marbella, så hjälper vi Svenskar att hitta rätta kontakter på plats i Spanien för att köpa och hyra ut sina bostäder på solkusten.

Frågorna som ofta kommer härnäst är många, vart bör jag köpa? Hur går köpet till? Vilka skatter tillkommer? Går det att hyra ut? Hur mycket intäkter kan jag räkna med? Cocoon Marbella’s mäklare förstår att det är ett stort steg att leta bostad utomlands och hjälper därför med att förklara processen steg för steg. De arbetar med erfarna samarbetspartners inom redovisning, låneförmedling samt advokatstjänster. Därför kan de hjälpa er med hela processen från start till slut utan att ni behöver ordna eller tänka på något.

Går du i tankarna på att hitta ert hem eller investering på solkusten? Kontakta våra mäklare idag.


Marc Sheldon

Sålda objekt

Boka en padel & visningsresa

Om ni går i tankarna om att hitta drömbostaden på solkusten så vågar vi påstå att det inte finns
en bättre kombination än att boka en padel & visningsresa. Här får ni möjligheten att kombinera
nöje med nytta, starta dagen med ett svettigt träningspass på padelbanan följt utav visningar
och avslappning under dagen som sedan avslutas med en rolig match i kvällssolen.

Oavsett om ni åker på padelresa eller inte så är ni varmt välkomna att höra av er till våra erfarna
mäklare via kontaktformuläret nedan. Här får ni chansen att ställa frågor och beskriva vad ni
söker så att våra mäklare därpå kan ta kontakt med svar och förslag som passar just er.

Övriga tjänster inkluderar

y1c1k7Y

Uthyrning

Inredning

Inredning

Aires de guadaiza 2

Finansiering

Intresseanmälan,

Tack för ditt intresse, fyll i din information så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Mirador De Estepona Hills

Ladda ner broschyr

Fyll i information nedan för att ladda ned broschyren. Vänligen inkludera ett meddelande om du har några övriga frågor eller önskemål