Kontakta oss

Hitta padel resor till Marbella & Estepona genom PRS. Kontakta oss idag för frågor om våra resor och samarbeten.

Padelresor Spanien Marc

Marc Sheldon – VD/Samarbeten
+46721900902
marc@padelresorspanien.se

Marc arbetar med ett övergripande fokus på samarbeten och strukturen kring PRS. Att ständigt förbättra och utveckla konceptet så att kundupplevelsen blir så optimal som den bara kan bli. Efter 4 år som mäklare och bosatt i Marbella har ett initialt intresse utav padel övergått till en passion och beroende. Med ett stort nätverk på plats i Spanien garanterar Marc alla deltagare att de får se den bästa sidan av solkusten. En delad passion utav spelet samt den sociala aspekten som sporten erbjuder lade grunden till visionen som nu är känd som “PRS”. Kontakta Marc om ni är intresserade utav mer information om samarbetsmöjligheter. 

Filip PRS

Filip Norlander – Försäljning
+46736525356
filip@padelresorspanien.se

Bosatt i Göteborgsområdet sedan barnsben och med stor erfarenhet från försäljning och kommunikation i snart 20 år så arbetar Filip med sitt största fokus kring att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen vid bokning av resor hos oss på PRS. Filip är vår representant på Svensk mark och svarar med glädje på frågor och samtal kring allt som rör försäljning, sponsormöjligheter och mer därtill. Kontakta Filip idag för att skräddarsy er drömresa till solen.

Andreas Östlund – COO
+46768118611
andreas@padelresorspanien.se

Med en bakgrund inom försäljning, affärsutveckling och
service, så är Andreas fokus att er vistelse hos oss blir så smidig som möjlig
och att ni får den drömresan som ni tänkt er.

Utöver detta så hjälper Andreas er företag som vill resa ned till solkusten hos oss. Hör av er så hjälper han er att skräddarsy er resa utefter er budget.

iVamos!