Om oss

Padelresor Spanien

Padelresor Spanien eller ”PRS” förkortat, är Padel-Sveriges smidigaste väg till Spanska Costa Del Sol. Vi arrangerar färdigpaketerade resor till den Spanska solkusten.

Oavsett om du söker en skräddarsydd resa för kompisgänget, vill hänga med på en gruppresa med andra padelälskare, eller vill boka in företagets nästa kick-off så har vi ett erbjudande som passar er. Läs mer om våra olika typer av resor. 

Vårt mål är altid att skapa den mest optimala upplevelsen för alla våra kunder från start till slut. Därför tar vi alltid personlig kontakt för att identifiera allting som ni söker med just er resa. Transport, boende, mat, tränare, matchspel, upplevelser, ja precis allting ser vi till att paketera in i en simpel helhetslösning. Läs mer om våra tränare och boende. 

Visionen för PRS är att skapa en smidig och enkel väg för alla Svenskar som älskar Padel att kunna njuta av sporten som vi älskar.

Mer om oss på PRS

marc sheldon

Marc Sheldon – CEO
+46721900902
marc@padelresorspanien.se

Som VD så arbetar Marc med ett övergripande fokus på att ständigt förbättra och utveckla PRS struktur, system samt expansion mot övriga länder i Skandinavien och Norra Europa. Detta inkluderar ett stort fokus på strategiska samarbeten och partnerskap. Efter 5 år som bostadsmäklare i Marbella har ett initialt intresse utav padel övergått till en enorm passion. Med ett stort nätverk på den Spanska solkusten så garanterar Marc & PRS alla deltagare att de får se den bästa sidan av solkusten.

Andreas Östlund – CSO
+46768118611
andreas@padelresorspanien.se

Med en bakgrund inom försäljning, affärsutveckling och
service, så är Andreas fokus att er vistelse hos oss blir så smidig som möjlig och att ni får den drömresan precis som ni har tänkt er. Utöver detta så har Andreas ett extra stort fokus på PRS  företagsresor. Hör av er så hjälper han er att skräddarsy er resa utefter er budget.

Luis Lopez Mikkelsen

Luis Lopez Mikkelsen – COO
+4790618336
luis@padelreiserspania.no

Uppväxt på solkusten med en Spansk/Dansk familj och med en gedigen bakgrund på över 30 år inom Tennis & Padel så erbjuder Luis våra resenärer och PRS den bästa möjliga servicen genom sina Spanska rötter. Efter att ha spenderat stora delar av sitt vuxna liv i Norge & Sverige så talar Luis Norska, Danska Spanska och Svenska flytande. 

Padel må ha tagit Sverige med storm under de senaste 3-5 åren, men i Spanien är det en sport som länge varit en stor favorit. Idag är Padel till och med landets näst mest utövade sport efter fotboll!