fbpx

Kompisresor

Spela padel utomlands, åk på en padel resa till Spanien med vännerna!

Går tankarna på nästa semester? Pratar du och vännerna om att det vore kul att få åka iväg till solen för att spela padel utomlands under en padel-weekend tillsammans? Då passar upplägget för våra ”kompisresor” er perfekt. 

Skillnaden mellan våra gruppresor och kompisresor är att upplägget på resan kan skräddarsys helt efter era önskemål. Ni kan skapa resan baserat på era önskemål och på så sätt kan ni också till stor del bestämma prisnivån på resan.

Oavsett om ni vill ha en heltäckande ”all inclusive” upplevelse med transport, boende, mat, träning, matchspel och övriga aktiviteter eller om ni enbart önskar att hitta det perfekta boendet och padelupplevelsen så hjälper vi er att skapa den perfekta resan med personlig service.

Säkra nivån på spelet
En egen kompisresa med 4 deltagare passar perfekt för er som vill försäkra er om att få en jämn nivå mellan samtliga spelare under resans spel och träningar. Är ni intresserade utav att åka mindre än 4? Inga problem, för grupper med ojämnt antal deltagare så ”matchar” vi er med lokala spelare baserat på eran nivå.

Skräddarsy er drömresa
Vårt team på PRS hjälper er att skräddarsy er resa efter behov och önskemål så att ni enkelt kan njuta av att spela padel utomlands. Transport, Boende, Träning, Spel, Mat & Upplevelser. Med vårt frågeträd nedan så kan ni enkelt skräddarsy eran drömresa på mindre än 1 minut.

Baspaket på 3 nätter för 4 personer som inkluderar:

 • Transfer tur/retur Malaga flygplats
 • 3 nätter i moderna lägenheter (del i dubbelrum eller egna sovrum)
 • 2 x 1,5h träning med erfarna Spanska tränare (3h totalt)
 • 3 x 2h matchspel (6h totalt)
 • Fri tillgång till ute & inne gym (Reebok)
 • Svensktalande kontaktpersoner under hela resan

          Möjliga tillval:

 • Flyg
 • Frukost & Lunch
 • Mer matchspel
 • BBQ middag 
 • Extra träningstid
 • Specialpriser på padelutrustning
 • Aktiviteter & upplevelser

Designa er drömresa

Skräddarsy er kompisresa till solen på mindre än 1 minut! 

Conditional travel form
Spela padel utomlands kompisresor

Självklart kan ni det! Vi anpassar resan helt efter era önskemål.

Vi välkomnar alla spelare oavsett nivå. Vi frågar alltid våra deltagare om deras uppskattade spelnivå och försöker därefter planera spelet och träningarna så att resan blir så givande som möjligt för alla.

Ni kan boka kompisresor upp till 3 veckor innan avresa, men vi rekommenderar oftast att ni bokar er resa med minst 6 veckors framförhållning för att säkerställa att vi har tillgänglighet.

Vi erbjuder en flexibel helhetslösning som går att skräddarsy helt efter era önskemål. Utöver transport, boende, mat, träning & spel så kan vi hjälpa er med arrangemang utav båtutflykter, beach clubs, restauranger, hikes och mer därtill.

Vi erbjuder alltid transport från flygplats tur/retur med våra resor. Om ni istället önskar att hyra bil så kan vi assistera med detta också.

Vi hjälper er med arrangemang av allt från båtutflykter, beach clubs och restaurangupplevelser, till hikes och mer därtill. Kontakta oss för mer information.

Vi har alla olika typer av deltagare från privatpersoner och företag, till klubb och hallägare som vill erbjuda sina medlemmar något utöver det vanliga. Den största gemensamma nämnaren är att alla älskar padel!

Detta kan variera från resa till resa, vänlig läs specifikationen under varje resa. Vi hjälper med att arrangera flyg till de som önskar få detta bokat.

Man kan både hyra samt få chansen att köpa padelrack och utrustning till unika erbjudanden. 

Klicka här för att läsa vår avbokningspolicy

Mirador De Estepona Hills

Ladda ner broschyr

Fyll i information nedan för att ladda ned broschyren. Vänligen inkludera ett meddelande om du har några övriga frågor eller önskemål