fbpx

Padelresor

Hitta padel resor som passar dig!

Vill du åka på en oförglömlig padel weekend med vännerna, träffa nya spelare på en av våra gruppresor eller ta med företaget på en unik konferensresa? 

Våra padel resor till soliga Marbella & Estepona erbjuder spel, träning och boende i högsta klass och kvalitet. Träna med spelare från world padel tour som Godo Diaz och bo på 5-stjärnigt hotell eller resort i en fantastisk miljö med vacker berg och havsutsikt. Vi har padel resor för alla typer och nedan kan du enkelt hitta padel resor som passar just er. 

Kontakta oss direkt eller använd frågeformuläret längre ned på denna sida för att skräddarsy eran padel resa på mindre än 1 minut!

Vi ser fram emot att välkomna er till solen och hjälpa er hitta padel resor som passar era önskemål.

Vill du utveckla ditt spel och träffa människor som älskar padel? Häng med på en av våra gruppresor!

Åk med vännerna på en padel weekend till solkusten! Skräddarsy er resa precis så som ni vill ha den.

Driver du en padel hall och vill erbjuda era medlemmar något utöver det vanliga? Boka en klubbresa och Låt oss ta hand om jobbet! 

Ta med era anställda på en oförglömlig upplevelse! Kick-off, konferens och team building i bästa möjliga omgivning.

Designa din padel resa

Skräddarsy er drömresa till solen på mindre än 1 minut! 

Conditional travel form
Hitta padel resor

Kommande gruppresor

Har du lust att komma iväg en långhelg till solen för att spela padel och träffa nya människor med samma intresse? Då passar våra paketerade gruppresor dig perfekt. Klicka på det datum som passar dig bäst och skicka in en intresseanmälan för att få reda på mer information!

Padel må ha tagit Sverige med storm under de senaste 3-5 åren, men i Spanien är det en sport som länge varit en stor favorit. Idag är Padel till och med landets näst mest utövade sport efter fotboll!